onsdag 31 oktober 2018

Om

Om tiden tidigare gått fort , nu rusar den.
Får inte långtråkigt i alla fall.
Jobbar fortfarande 50 % och det tycker min rygg om. På stallet jobbar jag vad ryggen och kroppen tillåter. Det är viktigt att orka med fritiden.
Höstens första snö har kommit och idag smälter nog den sista bort. Vi valde i morse att lämna in hästarna eftersom de inte ännu fått vinterskor, men ikväll händer det.
Annat nytt från vår hästvärld.
En fin vinst kammade ekipaget hem i Uleåborg senaste lördag. De gick ut som sista ekipage med 120 meter till hästen som startade först.
Så underbart sammansvetsat ekipage. Underbara dotter och mommos gulle!
Idag har jag även besökt fysion och fått tejp på ryggen. Imorgon ska det bli endoskopi - igen! Snart börjar tarm tömningen - värre saker kan hända.
Måste även berätta att Hurtiga Harpan lever upp till sitt namn - mommostållatåssadara. Knepig och klipsk. Hon har två dagar tyckt att gräset är nog grönare på utsidan av hagen. Nu när Tony gjort en bräda till så ska vi hoppas att hon hålls inne i hagen.
 Tur att hästar är ett flockdjur, annars vet man inte vart hon skulle traskat iväg.
Tycker om att gå på skolning. Den senaste jag nu går inom Åbo akademi är språkpärlan. Nu är den första delen avslutad och uppgiften avklarad. Har ju inget annat att göra.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar