måndag 22 oktober 2018

Oplanerat

Sch, det har definitivt varit tyst på bloggen - helt oplanerat.
Tanken och viljan har varit här men orken har varit borta. Orsaken tror jag ni redan vet.
En kort resumé på vad som hänt sedan senast.
Ett telefonsamtal från stallet - Harpan är jättesjuk, det står inte rätt till. Vi lämnade allt och jag mötte upp Tony och min pappa på vägen för att åka med Tony till hästkliniken i Kaustby. Voi söta rara mommostållatåssadara! Det blev dropp, blodprov, röntgen och sköljning genom näsan. Hon hade haft ett sandkolik anfall. Tydligen en vanlig sak men något nytt för oss. I dags läge mår hon bra. Har nu i en veckas tid rört ihop en "snoraktig" medicin som hon tagit tillsammans med maten.
Trav har teamet varit med i. Söndag 14.10 var det Ylivieska och det blev en fin tredje plats.
 Att ta en selfie med en häst, inte så lätt men vi duger.
En ny matlåda för att undvika en del sandätning från marken har Tony fixat till. Här står de och sliter och äter. Snabblärda hästar som fick in knepet på en gång.
Även Harpan och jag övar på selfies i hagen. Hon är så otroligt nyfiken och vill vara med där det händer.

Trav en solig torsdag uppe i Uleåborg. Vi nöter en hel del väg i vårt land men så länge vi tycker det är kul och njuter av det så ser vi det som kvalitetstid.
 Teamet gick ut från sista plats och gjorde ett fint lopp.En fin andra plats blev det.
 Även Harpan har fått vara på lite träning. Mycket saker ska inskolas. Här står hon och får sina ben nedkylda. Att man får äta lite morot samtidigt är ok. Allt för att upplevelsen skall kännas rolig!
 Mycket häst är det i mitt / våra liv just nu.
Hur det är med killarna i Åbo kanske ni undrar. Christopher och Jannica var hem ett varv.Hade glädjen att ha hem Christopher ända till tisdag förra veckan, så roligt att rå om honom. Tobias har ett mellanår i sina studier men har valt att vara kvar i Åbo. Där har han inlett sitt nya jobb på Kårkulla. Han var en dag på intervju och följande dag fick han inleda två dagars pröva på och nu har han fått en full arbetslista.Så glad för hans skull.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar