tisdag 24 december 2013

Julafton

Dagen som vi fyller med skinka, köttbullar, korv, sill, godis, skratt, gemenskap, kärlek, lycka, mätta magar, besök till gravgården, lugn, Kalle Anka med min favorit Ferdinand, ljus, omtanke, närhet - ja listan kan bli och blir lång.
 Julen ligger barnen varmt om hjärtat, finn igen ditt barnasinne och njut av festen tillsammans med familjen och vänner.



 Vi fyller julklappssäcken med paket innehållandes lycka, glädje, samhörighet, kramar samt kärlek och gåvor mera materiellt.

Tänd även ett ljus och låt det lysa upp er vardag, jaga mörkret på flykt, utstråla värme, skapa stämning, ersätta lampan och tävla med månskenet.
Morgonpigg fröken är redan på stallet för att vara med i jul rid tåget som görs i arla morgonstund. Lycklig över att fått öppna två paket innehållandes ridbyxor och en ny hjälm. Glädje!
GOD JUL till Er alla som läser min blogg! Glöm inte att kramas och ta vara på de som ligger dig nära hjärta för kom ihåg att när folk sårar dig om och om igen, så skall du tänka på dem som sandpapper. De kanske river ditt hjärta och skadar dig lite, men till slut har du blivit polerad och len och de blivit värdelösa!
Ha det bäst och kram!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar