lördag 13 juli 2013

Göra ingenting

Att göra vad man vill är väl nog mitt motto mera för denna sommar. Det där med ingenting, det är nog svårsmält. Sedan senaste inlägget har vi hunnit med ett frisörbesök med fröken som nästan blev katastrof. Hon har haft en frisyr med en sida kort och den andra lång, ok! Nu när vi då skulle åka bestämde hon sig för att fortsätta samma stil, så långt ok. Nu hör det till saken att det var lite mer än fyra månader sedan hon senast satt i stolen och ja håret växer ju en hel del på den tiden.......Såg då det blev jobbigt, ignorerade saken och tänkte vi fixar det. Väl i bilen sa hon att det är för kort, det var inte alls så här hon skulle ha det och ja listan blev lång. Väl hemma väntade en ivrig mommo på att få se resultatet. Tur att hon förstår och vet hur hon ska slipas även i sådana här situationer, för mammas ord kan man ju inte alltid lyssna på. Efter många långa funderingar, hårmassage stunder och borstningar så tyckte hon trots allt att det var ok!

Att baka på sommaren hör inte till min favorit göra sommartid men har man en som fyller i juni, juli och augusti har man liksom inga andra valmöjligheter än att ställa sig i köket. Vi slog två flugor i en smäll och firade som vi ofta gör Tony och Tobias samtidigt, så även i år.Men till all tur har jag ju en hjälpreda som älskar att baka, spelar ingen roll om det är sommar eller vinter. Här tänkte jag då också igen en gång längre än en vecka framåt.Fröken fick baka en rabarberpaj helt efter recept själv! Hon fixa det utan problem - värmer hjärtat! God och slut i ett nafs blev den!
.
Nu finns det ingenting insatt i min kalender under resten av juli och det kan jag säga att det är en underbar känsla. Att få vakna, titta ut och känna sig för att vad ska vi göra idag.
Igår hade vi en helt underbar mamma - dotter dag. Vi slappa vid poolen, läste böcker, diskuterade, funderade och åt pizza! Samlade minnen att plocka fram i vinter!


Nu hoppas vi på mera värme, sol och att Tony även han ska kunna njuta med oss!
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar