söndag 5 maj 2013

Uppdaterar
Att besöka Vasa två gånger inom 5 dagar är kul men nog så tungt ( är ju inte 20 längre ).
 På senaste besöket  njöt både stor och liten. Vi vuxna fick en trevlig samvaro och hjärtat blev varmt av alla skratten som hördes från vinden. Att få komma till dukat bord, njuta med goda vänner är aldrig fy skam.
Veckans varför? Mamma, varför ska jag besöka högstadiet innan alla andra? Mitt svar: tänk vad bra då vet du allt innan alla de andra. Efter besöket var hon nöjd och trygg.
Helgen har bestått av: lördag - en trädgårdsdag med en massa fix i blomland, terrass ordning, pool dammsugning och rengöring innan det nya vattnet anländer, båt tvätt och ja jobbet tar aldrig slut då man har gård. Söndag: regnet öser ner men lika glad var jag för det. Fixa inför fönstertvätt med blommor, prydnader i fönstren, gardiner, tvätten snurra, filtar, dyn överdrag byttes, matlagning och ja, regnet slutade och mannen rykte in med trasa och vatten för att tvätta fönster.
Elin & Jennie tar sig en skotertur 
Städningen smittade tydligen av sig för även Christopher gjorde en ordentlig runda med dammsugaren och mattan fick sig en vädring, samtidigt som Tobias snyter sig med jämna mellanrum.Nu är det en kort vecka  eftersom torsdagen denna vecka är ledig, känns nästan som det endast skulle vara tre dagar. Men det betyder inte att kalendern skulle vara tom för det.......
Ha det bäst och kram!


1 kommentar:

  1. Kram till dig också ! Härligt att hon var nöjd med skolbesöket ! Goa ungar med dessa frågor !! Ha en fin vecka <3

    SvaraRadera