söndag 12 maj 2013

Morsdag
Att vakna , se spänningen och glädjen i frökens ögon då hon  med stolthet överräcker egenhändigt gjort kort och present, det värmer. Det är ju inte mängden och peng värdet som är det viktigaste utan känslan att få ta emot något som de jobbat med för att få ge. Att det sedan står att man är världens bästa mamma, det är fint.
Skulle man vara tvungen att vara i säng tills alla barn stigit upp, skulle jag få liggsår!
Nisse kom in direkt från morgon och ville vara med
Pelle
Innan frukost tog vi oss över till mamma för ett kramkalas.
Dagen till trots åkte Tobias, Tony och Elin iväg mot Uleåborg. Det var fotboll på gång. Fröken med som maskot åt killarna. Vinst blev det 7-1, vackert så!
Själv har jag tillbringat största delen av dagen ute med att tvätta poolen inuti ( hoppas på vatten nästa vecka),  fixat med blommor och ja ni som har en egen gård vet att jobbet tar liksom aldrig slut. Men en stor del har jag haft kvalitetstid med äldsta sonen, mamma samt pappa. Vi inledde äta ute för säsongen!Mums vad det är gott med mat på utsidan.
Christopher
Det ända som stod på min önskelista som köppresent var den nyaste muggen från Mumin. Tack!
Inkommande vecka är fullspäckad, men med roliga saker. Mat med styrka gruppen, besök med rehabiliteringshandledaren till frökens högstadie, styrelsemöte med barnträdgårdslärare med småplockätning, vårfest på jobbet (barnens) och så bröllop. Däremellan som vi ska på blodprov och talterapi. Veckan kommer att kännas måndag och fredag.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar