måndag 16 juli 2018

Sommar

Sommarteater i regn! Vi var lagom våta när vi kom hem efter kvällen, men teatern var absolut värd att se. Vi fick många skratt och inte en enda mygga syntes till under kvällen!
Stor travfest i Kaustby och vårt ekipage valde att ta för många galopp så de blev diskade, den tredje gången i deras karriär och alla gångerna har varit på denna bana. Hm!
Morgon stall söndagen 8.7 och efter den tidiga morgonen styrde vi bilen mot Åbo. Vi for på ett överraskningsbesök. Snacka om långa blickar då vi kom! Roligt att kunna överraska!
Denna gång tog vi tid att vandra ner till hamnen var marinen firade 100 år
Åbo ungdomarna byter lägenhet och flyttlass blev flyttade. Fint ställe flyttade de ifrån till ett minst lika fint.
Cykeltur längs Aura å, lunch på stan, parader, jordgubbar på torget och ny säng fick Tobias under vår korta vistelse. Även denna gång körde vi Christopher till morgonskiftet då vi styrde bilen hem.
Så har det gått 22 år sedan denna axelbreda charmiga kille föddes! Grattis Tobias!


Denna lurviga lille prins Pelle har besökt veterinären och hans prognos pekar neråt. Hjärtmedicin och växt på levern som är stor. Det kan gå på en vecka eller det kan ta några månader. Det som känns bra är att han har inte ont av detta.

Fredagen den trettonde detta år var verkligen en otursdag för mig. Lyckades av någon anledning snubbla till det på vår trappa - vilket resulterade i ambulansfärd till sjukhuset och en obeskrivligt sjuk rygg! Knaprar tre olika värkmedicin för att klara dagen och natten. Försöker gilla detta sjukläge men lätt är det inte, är inte van att sitta i still och röra mig smått mellan varven. Gör mitt bästa och försöker gilla läget.Klumpeduns!!!
Denna vecka är Elin och Tony i Boden tillsammans med Ofelia - travläger. Gläds med Elin och tycker att Tony är toppen som är med!
Om det är någon som missat sommarvärmen i våra breddgrader så kan jag meddela att det är VARMT! Dygnet runt!
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar