tisdag 21 maj 2013

Still alive
Det sägs att tiden går fort då man har roligt, ja och fast man inte har roligt hela tiden så flyger den fram. Sedan senaste inlägget har följande hänt: Möte på frökens nya skola. Det gick bra och det känns alltid tryggt att ha vår rehabiliteringshandledare med som ett stöd, som ser till att vi inte missar något. En miss de gjort från skolan var att de hade för många elever på hennes klass, det blir de nu tvungna att ändra eftersom det står i skollagen. Annars så var de förstående och öppna för diskussion. Vi hoppas att det fortsätter lika.

Möte med andra barnträdgårdslärare har jag också hunnit med.Den kvällen bjöd på en litet bus. Vi satt på en förskola och i kansliet visade det sig att en liten vessla sökt sig in. Duktiga som kvinnor är lyckades vi få ut den. Vi kunde konstatera att snabb som en vessla - det ligger något i det.

Blodprov igen med fröken har vi varit på.Nu går det smärtfritt och bra, men mammas famn känns bra att sitta i och klart man får sitta i den.Vårfest på jobbet med barnen hade vi  på fredag kväll i ett underbart sommarväder. En perfekt fest på utsidan med sång, ätbart och spårning. Lördagen tillbringades på utsidan för att sedan övergå till bröllopsfest med gudomligt god mat, bra sällskap och lyckligt bröllopspar.

I allt detta har vi på något vis hoppat över våren och kommit till sommar direkt för pang !Det blev grönt, poolen fick vatten och vinterpälsen togs av i en temperatur på 9 grader utan extra värme. Idag har vi kommit upp i 19 grader på 3 dagar.

Kursdag från jobbet igår med en underbar lunch vi havet med arbetskompisarna.Utfärd till en bondgård idag.
Roligt för både barn och "tanter" att se det vi pratat om. Kor, hästar och kattor. Tyvärr inga grisar eller får men glada var vi ändå. Samtidigt har vi inlett packning inför vår renoveringsstängning. Allt ska tömmas. Skåp, lådor,hyllor.Lättare så med tanke på allt damm som kommer att sväva fritt, mindre för oss att  torka sedan. Det bästa utav allt är ju att vi får nya ytor, skåp, belysning - snacka om att vi känner oss lyckliga!
Ni ska ha det bäst och kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar