fredag 31 maj 2013

Andas ut
Kan endast säga att yes jag fixa det!!!!!!
Maj månad i all ära men måste säga att det känns helt underbart skönt detta år att denna månad är slut med allt vad den fört med sig.
Igår fick jag tanden fixad - garantijobb! Visste inte att det finns sådant inom tandvården.
Sedan fick vi svar på en hel del frågor angående frökens sköldkörtel problem - igen en gång. Hon hade varit på ultra tidigare i veckan och den visade att dess ekostruktur är något avvikande men inga tecken på struma eller på tumör, den är normalstor men något underproduserande. Nu fortsätter hon äta medicin och vi hoppas att det stabiliserar sig ännu mera än hittills , vi kämpar vidare. Sedan klarade Tobias att hålla nollan i fotbollsmatchen igår och Christopher fick sitt kickboxing pass med avklarat gult bältesprov. Stolt mamma!
Idag var det då även dagen då allt  - precis allt på mitt dagis skulle vara  bort ur våra utrymmen eftersom vi nu ska ha renovering stängt i två månader. Tur att vi  plockat  en del tidigare eftersom det visade sig att dagen varit extrem varm både inne och ute. Nu är det gjort och kan endast konstatera att bra gjort av oss flickor!
Imorgon väntar vårfest - vår sista i lågstadiet. Har nu sjungit den blomstertid i 13 år i samma skola, tycker att det får väl räcka.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar