tisdag 22 januari 2013

Andas ut
Kan erkänna att jag sovit dåligt inatt eftersom jag skulle få veta resultatet av Elins test hos psykologen. Hade träff med henne direkt kl 8 i morse. Hon tyckte att Elin jobbar bra på, starka sidor för henne är ju det visuella både konkreta bilder och tankebilder. Med språket då en aning under ålders nivå men det är ju väntat, hon har ju dock en språkstörnings diagnos. Med både styrka och svagheter blir det jämnt. Vi diskuterade även bytet inför skolan och hon skulle ta med mina önskningar i utlåtandet om assistent, dator och att läraren ska försöka ha med bilder så mycket som möjligt! Det här är ju alltid en bra början, nu får vi bara fortsätta med resten.
Kvällen förde med sig en fin träff med ett gäng mammor som ger varandra styrka, tips, hjälp, skratt och tårar. Tänk att vi alla är i samma båt fastän vi alla har barn med olika problem men ändå lika.

Det är värt att komma ihåg att vi under det att vi upplever våra största svårigheter, även gör våra största framsteg vad beträffar visdom och inre styrka. (Dalai Lama)

Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar