tisdag 16 oktober 2012

Det här är livet
Att få vandra upp för Ylläs tar på krafterna men är så underbart då man står uppe på toppen och kan se hela stora naturen under fötterna, att  mötas av kalla vindar hör till så då smakar varm o boy, bullar och en godis väldigt bra!

Hej här är jag - Tobias som ville byta mössa med mamma, den egna "klia".



Morgonbrasa








Dagens etapp är den tyngsta, att ta sig upp för - Pirunkuru - flåset och pulsen stiger men samtigt när man tar igen sig kan man njuta av underbara vyer och stenar i MASSOR! Efter den värsta etappen börjar vandringen neråt med matpaus och skog,skog och skog, när man vandrar här kan man samtidigt passa på att tanka lugn,harmoni & ork för resten av året.Väl hemma vid stugan var det min och Tonys tur att stå värdar i köket: Började med Champagne, fortsatte med champinjonsoppa med stekta champinjoner med vitt vin,huvudrätt med pasta och mammas maletköttsås med riven ost och till det serverades rött vin för att vi sedan skulle få avsluta med citronkräm med grädde & vitchoklad till det servera vi cider. All dricka var alkoholfri eftersom vi hade minderåriga med i gänget.Det var nog ingen som gick hungrig från bordet!
Tänk att dessa dagar då man är här ska gå så fort........
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar