tisdag 25 september 2012

Nattjobb

Fick ett brev på posten var det stod tydliga föreskrifter om hur vi skulle tillbringa natten till måndagen tillsammans med Elin.Hon skulle sova kl 23-02, resten skulle vi  vaka.

En sockerbagare här bor i vårat hus.Vi startade hushållsassistenten och bakader bullar (tur att karlarna i huset sov på vinden och zzzzzz tungt) När 80 bullar och en morotskaka var färdigt gräddade, disken diskad och Tony vaknat för att äta morgonmål då tog vi Pelle på promenad i ett småkyligt och mörkt samhälle, Pelle trodde nog att vi var smått knäppa som gjorde långlänk den tiden.




Elin tyckte att livet - det är här och nu,mamma!

Häftigt med mörker,tyckte Elin
Sedan blev det dator en stund för att vi sedan skulle börja med 1000 bitars pussel.Vi sortera bitarna och ramen byggdes, sedan var det grusigt i ögonen.Vi fortsatte med dusch, morgonmål, vika byk och när klockan var 8 så hade vi gjort ett helt dagsverke.
Själva undersökningen började halv elva och en timme senare var vi färdiga.Hon skötte sig exemplariskt och det "firade" vi med att köpa hem Mc Donald´s mat.Så mycket vak för en timme - gäsp!
Vi kröp sedan ner tillsammans under varsin filt för att ta en kort siesta lur - den var stärkande!
När resten av gänget kommit hem var det en stolt fröken som berättade om upplevelsen.Även jag får sätta det här på erfarenhetslistan, vackert så.
Sedan beställde jag en resa till
Grekland - en underbar plats som vi ska besöka nästa sommar i två veckor - igen!Härligt,underbart och bara alldeles mmmmmmmmmmmmmm!Hela gänget inklusive flickvänner!Nu reser vi innan och njuter av det som komma skall........
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar