fredag 29 november 2019

Snart är det slut

Andas in och blåser ut! Äntligen ett slut på november. Inte för mörkret eller den gråa omgivningens skull utan för det "göra mycket månaden".
Den senaste veckan har Christopher varit hemma och som jag njutit av de stunder vi hunnit vara tillsammans. Även Nisse njöt av hans famn och varma hand.
Lördagen kom och vi styrde bilen mot Jyväskylä. Trav och vi fick en skymt av solen.
Det blev en tredje plats. Ett fint saldo för teamet. På åtta dagar, tre tävlingar som slutade med resultat etta, två och trea. Härligt!
Söndag med morgonstall och julfest i vacker miljö med god mat. Mums! Trevligt sällskap gjorde festen ännu bättre.

Så blev det måndag och mommos flickor skulle till hästtandläkaren på kvällen. Hurtiga blev tvungen att fixa det utan bedövning eftersom hon skulle tävla i veckan , hon fixa det galant i alla fall och Ofelia behövde egentligen inte heller någon bedövning men han gav i alla fall. De blev mer än godkända för sina tänder. De var perfekta!
Känslan som infinner sig när det plingar till i mailen: Vi har emottagit din uppgift. Så skönt! Nu är Språkpärlan avslutad när den sista uppgiften blivit inlämnad. YES!
Så kom dagen då det var dags för vår Hurtiga vän att vara med i sin travtävling nummer två.
Seinäjoki 28.11.2019 går hon ut och gör ett fint lopp tillsammans med Elin i sulkyn. DE VINNER!

En sådan glädje att se Elin själv i sulkyn bakom hästen hon tränar. 
Härligt, underbart känns det att se dessa två och att vittna om fint resultat. En bekräftelse på att allt jobb som gjorts gett resultat.
Fredag och ingen rast och ingen ro.
Fixade flickorna och deras platser i stallet från morgonen, hushållsjobb, dags mat år flickorna, mat, noppa ögonbrynen, körövning, jobba i garderoben på julgala (över 800 som skulle in under en halv timme) . Tack och lov behöver jag inte vara där hela kvällen ......nu soffläge.
Ha det bäst och kram!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar