måndag 7 maj 2018

Swich dit for en fullspäckad vecka

Undrar om allas tid far lika snabbt som min? Eller åtminstone känns det som om den far i raketfart. Det är fortsättningsvis 24 timmar på ett dygn men...... Detta år tillägnar vi  travsporten 100 % eftersom Elin & Ofelia teamet tillsammans får tävla sista året i år.
Senaste lördag var det tävling i Härmä. De gjorde ett fint lopp och ledde ända tills 75 meter innan mål då Ofelia fick för sig att sadla om till galopp!! Det enda som får stopp på det är att sakta in rejält vilket i sin tur ledde till att flera ekipage susade förbi, men de kom ändå på en fin femte plats med en bra tid. Surt just då men .......
I övrigt så fylls dagarna med långa arbetsdagar då jag ska prata med alla föräldrar om deras barns år. Roligt att samtidigt få en feed back på det egna jobbet.
Jobbar på göra listan :
Gården räfsad > terrasserna tvättade > utemöblerna tvättade >de första blommorna planterade > poolen tvättad > fylld med vatten > blombänkarna fixade > grinden fixad > städat efter tak bytet > POOLENSÄSONGEN  INLEDD !!!! +10 grader!!!!! Nu är det endast resten kvar.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar