måndag 14 augusti 2017

Ponny kungs travet 2017

Jyväskylä. Orten var årets upplaga av ponny kungs travet gick av stapeln. Det betyder att vi fick se en del av vårt avlånga land igen.
Elin gick ut som nummer 16/16 på lördagen

Teamet gjorde ett fint lopp som alla andra och slutade på en tolfte plats

Regn! Men rätt klädd så gör det inget.

 Efter första dagens tävling checkade vi in Ofelia på hennes hotell, 300 meter från travbanan för att sedan styra bilen mot vårt hotell som låg mitt i stan.
 Vi avnjöt goda pizzor på en italienska Bella Roma och satsade på efterrätt så vi gick mätta och belåtna till hotellet. Men där slutade inte dagen/kvällen för det fanns pool och i den skulle det simmas. Skönt och alldeles underbart! 
 Behöver knappast säga att vi somnade ovaggade.
 Fint hotell som vi utforskade på vandringen mot poolen. Härliga skratt av trötta kvinnor i huset!
 Ny dag med nya möjligheter. Ofelias värd erbjöd sig att servera frukosten och att föra ut ponnysarna på morgonen - lyx. Han hade ordnat med fyra små hagar i en stor hage för sina inneboende. Härligt!
 Mjuk uppvärmning och slow motion för att få igång havremopeden Ofelia.
 Taggade och redo för en ny tävling gick ekipaget ut som sjua av sexton startade. En fin start och trots en instängning vilket resulterade i nedsatt fart så blev det en fjärde plats endast en tiondels sekund från tredje plats, brrrrrr!
 Men summan av hela kardemumman så blev det en fin tävling eftersom det blev ett personbästa - igen. Denna gång blev tiden 2,2 sekunder bättre.

 Jyväskylä levererade fina varma dagar med inslag av regn.
En fin upplevelse att sätta på minnes stickan!
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar