måndag 10 juli 2017

En ny vecka med nya möjligheter

Förra veckan kom och for. Jag var tillbaka på jobb och det var en ny blandad grupp barn som mötte mig. Det är min avdelning på daghemmet som dejourerar för de äldre barnen.
Kvällarna fylldes med stalls jobb, jobb ansökningar, lägenhets ansökningar och ritningar. Kan lugnt säga att de ÄR MYCKET NU! Men drar upp snoret och tar en sak i taget samtidigt som man hoppas att saker försvinner på göra listan.
Kan ärligt säga att det känns skönt att semestern lurar bakom hörnet. Lata dagar vid poolen, hmm! Eventuellt eller så blir det en tripp till Åbo med ett flyttlass eller två kombinerat med städning! Sedan så ska vi ju såklart nöta väg till trav, agilty och mera trav och agility. Vi jäser i soffan mot hösten när alla är stationerade i nystädade möblerade lägenheter. Allt har sin tid!
Senaste trav i Kaustby förra helgen blev ett fint lopp men avslutades med en diskvalificering. För många galopp. Nummer 6 visade sig att vara en halvbror till Ofelia. Samma pappa! Även han drog på sig en diskvalificering.
 Toppen att hejaklacken var på plats! De tog med sig kusken hem för hon hade jobb som kallade. Jag och Tony tog hand om markservicen.
 En kul återträff fick Elin. Rune var på tävling i Kaustby. Häst som hon skötte då hon var i Boden och så var ju Lisa med.
Ha det bäst och kram!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar