söndag 26 mars 2017

Summering av resten

Torsdagen kom med jobb och en slö kväll i soffan. Kroppen och knoppen tyckte att soffan var det enda alternativet för kvällen.
Fredagen och veckans bästa kväll bjöd på ett nystädat hus då jag kom hem. Helt underbart! Vi beslöt oss för att besöka simhallen och min man gjorde rekord på simlängd, 1700 meter inom en timme. Stolt fru hejade och hjälpte till med farten! Dagen till ära var det 27 år sedan vi förlovade oss, ups så tiden går!
 Lördagen kom med en underbart lång ligga skönt i sängen morgon. Njuter av att läsa tidningen i sängen på helgerna och att sedan fortsätta med något kapitel i en bra bok. En stor del av dagen vistades på utsidan i solen. Även Elin och Ofelia njöt då de travade runt. Pelle tror att han är minst lika snabb.
Söndagen har vi också tillbringat ute mer eller mindre. Det var agility tävlingar och Elin & Ofelia deltog i en ny klass för teamet - seniorklassen.
Denna goa tjej är alldeles underbar! Att hon smutsade ner min jacka, väska och vantar spelar ingen roll det får jag bjuda på som hästmommo.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar