tisdag 9 juni 2015

Juni

Sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli....... Allt har sin tid så även i vårt hus.

Tidigare var de många som fick sova länge och njuta av lata sommarlovsdagar men nu är det en kvar som har sommarlov i ordets rätta mening. Elin! Hennes sommarlov inleddes med : hästar och travskola! Nu blev ni säkert förvånade - smile!

En intensiv travskola inleddes förra måndagen för att ha sin kulmen nu på lördag då det blir provskrivning och trav! Och förutom detta så är hon på morgonstall varvat med ridning, kvällstall och bara "hänga vid stallet"!
Själv har vi intensiva dagar på jobbet med städning högt och lågt samtidigt som vi ser till att barnen har det bra. Vi har även deltagit i Nice run som är en löpkväll endast för kvinnor, vi var som team från jobbet. Vi passade även på med brudarna på jobbet att fira Camilla som fyller 40 i sommar då vi är lediga. Vi hade besökskväll för nya barnen som vi får till hösten och hon trodde att nu åker vi hem men.....snacka om en lyckad helkväll - en helt vanlig torsdag i början av juni.
Det gäller att fånga dagen och njuta av livet!
 Projektarbetare Elin funderar, skissar, ritar och planerar sadelkammarens renovering på stallet då det är grönbetesledighet!
 Vill stanna tiden nu, andas in, njuta av ljuset och sommaren!

 Min lilla Tålla hjälper till med rabarberdricka, mums så god och slurp - dit for tio liter!

 Äppelblom - hoppas på många goda, saftiga äpplen att sätta tänderna i!
En av mina favoriter som kommer år efter år - lavendel! Mitt hem och min trädgård för stunden! Har även hunnit med några rundor till simhallen!
Ha det bäst och en stor kram till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar