måndag 30 juni 2014

Semestern fortsätter

Då inleder jag min andra vecka med semester.
Senast skrev jag om Nisse och hans öron. Vi hade tur - ingen fästing! Endast smutsiga öron som fick sig en ordentlig tvätt och så en allmän gransking  av hans mående. Han mår som en prins!
Villa Maria har bytt namn och kallas nu Villa Elin Maria, kärt barn har många namn. Utsidan har vi nästan klar, vackert så.
Känslan att höra en duns följt av tystnad sätter fart på puls och ben. Min man hade tagit sig upp på taket till villan för att fixa det sista, steg snett, skäggbrädan ger vika och han tog snabbaste vägen ner. DUNS!

Kan meddela att han var vit (som snö) i ansiktet och sa Aj! Han gick hemma en stund för att samla sig innan Christopher körde honom till sjukhuset. Där blev han uppkollad med blodprov, urinprov, fick dropp i handen och fick order om att åka med ambulans till Vasa för ultra (stängt under helgerna på vårt sjukhus). Alla provvärden var fina och han blev satt i ambulansen med sikte mot Vasa. Efter en bit på vägen kommer de som första ambulans till en större trafikolycka. Eftersom Tony mådde bra, fick personalen med gott samvete överblicka olyckan och skicka efter hjälp. Tony fortsatte färden mot Vasa för att få en "dom". En läkare titta till honom och ingen bild blev tagen eftersom hans allmänna tillstånd var god, proven bra och magen ok! Han kom hem med taxi. Vackert så! Man kan säga att han hade tur i oturen!

Söndagmorgon-morgonstall, hm! Fixa det galant med barnen! Vi mocka skit, förde ut ett fyrtiotal hästar, gav foder, mat, vatten, sopa i tre stall, skratta, sjöng och njöt av stunden. En helt underbar känsla att höra skratt kl 6 en söndagmorgon av ungdomarna i huset & två andra tonårsflickor mockandes skit &sopandes stallet golv.
Man kan verkligen säga att det var kvalitetstid på hög nivå för det vi bjöd på det var oss själva!
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar