onsdag 7 maj 2014

Beredd

Då är det den tiden på året då "alla möten är på en och samma gång" eller så är känslan just nu i alla fall. Men som tidigare år är det bara att ta en sak / ett möte i taget så brukar resten fixa sig - hm!
Idag hade äldsta sonen ett viktigt "framtidsmöte" som gick bra. Eftersom han är myndig kan jag hjälpa med diskussion och fundering hemma kring bordet och se till att alla papper i ordning.
Imorgon är det möte på frökens skola. Till det gäller det att vara med och på gång. Känner mig lugn och har det på "rade". Beslöt mig i ett tidigt skede för många år sedan att anteckna inför, under och efter mötena så är det lättare att ha koll på saker och ting som är aktuella en gång men eventuellt inte följande gång. Man kommer ju absolut inte ihåg allt!
Njuter med Tobias och hans engelska grupp som denna vecka får avnjuta en lärorik och ett minne för livet vistelse i London. Känns som igår då man reste och for från land till land från skolan - ett minne för livet!
Huset - snart färdigt! Poolen - hm! Det visade sig att den under vintern fått hål i linern och vi bestämde att vi byter ut den. Roligt med många skratt och inga sura miner kring arbetet med "tre generationer" och bytet!
Ni ska ha det bäst och kram på er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar