lördag 13 oktober 2012

HÖSTLOV
Äntligen!
Direkt efter jobbet igår satt jag mig i bilen tillsammans med Tobias & Jennie , vårt mål var att hinna ikapp bilen som startat några timmar tidigare med släpvagn och resten av gänget inklusive mamma & pappa.Vårt slutmål var Äkäslompolo och Tammitieva.Efter många timmar i bil och besök på Ikea med de obligatoriska köttbullarna med beasås och franska nådde vi vårt mål efter 630 körda kilometrar.
Den första dagen bjöd inte på det bästa väder men vad gör väl det då man har en del som ska fixas inomhus, allt som är gjort är hemåt......tvätten tvättad,stora skrubben städad och påfylld med diverse,fönster tvättade, sofforna med innehåll vädrade och piskade,tvättrumstak tvättat,väggar spacklade......listan blev lång och allt var inte med.
Nytt för i år var temat:Halv åtta hos mig men vi kallar det hemma hos oss klockan fem.Först ut var mommo,moffa & Elin.Vi fick njuta av tunnbrödsrullar med fyllning, skinkfrestelse med kokta morötter och till efterrätt plättar med grädde & äppelmos.Dricka var vitt eller rött vin, vatten eller mjölk. Många skratt,skämt och sånger hördes kring bordet och besök i värdarnas rum blev det också. Maten var utsökt och roligt att få gå till ett vackert dukat bord.

Mums så gott det var!Tack till kockarna! Morgondagens kockar är Tobias & Jennie, lycka till åt er.
Ha det bäst och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar